How to survive: FEBRUARY!

Februari: de tweede maand van het jaar, een schrikkelmaand en tevens de maand van de grote reiniging en boetedoening, als ik Wikipedia moet geloven. De maand is vernoemd naar de Romeinse god Februus, de god van de zuivering en telt dit jaar dus zelfs 29 dagen. Maar genoeg achtergrondinformatie! Let me give you a few convenient tips to survive this month!

NaamloosBron: weheartit.com

Tip 1
Geestelijk ben je allang klaar voor de zomer, maar in werkelijkheid is het nog steeds winter. Om een beetje in de zomerse sferen te komen en je voor te bereiden op de korte broekjes en de topjes wil je natuurlijk lekker bruin zijn tegen de tijd dat de zon er is, dus vandaar dat ik je aanraad om Dove summer glow te gebruiken! Smeer dit dagelijks gelijkmatig op je benen en armen en laat het goed intrekken, et voilà! Dit product beweert je lichaam een bruine gloed te geven. Hopen dat het dan ook echt werkt! (binnenkort zal er een review verschijnen waarin ik het product uittest.)

Tip 2
Als ik aan Februari denk, denk ik aan kou. En om de kou zo ver mogelijk bij me vandaan te houden, heb ik dan ook een hele survival kit om ’s avonds zonder klapperende tanden op de bank te zitten. Als eerste: een fluffy deken. Deze kun je cosy om je heen slaan terwijl je naar Goede tijden, Slechte tijden kijkt. Als tweede: een kersepit (volgens mij heet het een pittezak, maar bij mij thuis zijn we niet anders gewend!). Een kersepit is een zak waarin allemaal kersenpitjes zitten. Deze zak warm je op in de magnetron en kun je daarna gebruiken als warmtebron! En als derde doe ik zoveel mogelijk kaarsjes aan. (Niet echt voor de warmte, maar het is zó gezellig..) Een kopje thee erbij, en je warme (en gezellige) avond is compleet.

candle, light, and window afbeeldingBron: weheartit.com

Tip 3
Zelf ben ik niet in het bezit van een bad, maar als ik er een had dan zou ik er zeker weten in gaan! Vooral in een maand als Februari. Na een lange dag school lekker het bad in (douche kan natuurlijk ook), kaarsjes aan (ik ben een echte kaarsenfreak ja), een akoestische playlist van spotify op play en mijn avond kan niet stuk. Je ontsnapt even aan alle stress en hebt je dagelijkse me-time ook gehad.

Tip 4
Het ergste van alles vind ik het vroege opstaan terwijl het nog donker is. Voor mijn gevoel is het vier uur en heb ik maar anderhalf uur geslapen, maar in werkelijkheid slaap ik al 8 uur aan een tour door en is het nu écht tijd om eruit te gaan. Uitstelgedrag kán echt niet, want anders kom je te laat. Toch heb ik misschien nog een aantal tips waardoor je de wekker nog twee keer kan snoozen.. Een simpele, voor iedereen bekende tip is om je brood de avond ervoor te smeren. Ik wéét het, niet leuk, maar scheelt wel tijd. Een andere tip is om de avond ervoor te douchen, in plaats van in de ochtend. En nog een handige tip is om je outfit de avond ervoor al klaar te leggen en je tas alvast in te pakken. Controlfreak to the max, maar je kan wel weer een kwartier tot halfuur langer liggen.

Dit was het dan weer voor vandaag! Ik hoop dat deze tips useful voor je zijn en laat me weten of jij misschien nog betere tips hebt in de comments hieronder.

-Carmen
2

 

Advertenties

2 reacties op ‘How to survive: FEBRUARY!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s