ValentijnsdagSPECIAL: Blunders

Ook geen date vandaag? Niet getreurd, er zijn nog miljoenen mensen, net zoals jou, die op dit moment ook op social media zitten in plaats van in een restaurant samen met een date. Om je dag toch wat vrolijker te maken heb ik een aantal leuke en grappige blunders voor je opgezocht!

drink, valentines day, and valentine afbeelding

Wat ik altijd ontzettend leuk vind om zelf te lezen zijn grappige whatsapp-berichten. Vandaar dat ik de 6 leukste hier op een rijtje zet!

En hier een aantal leuke Valentijnsblunders die ik heb gevonden op http://www.ze.nl

Klaartje: “Ik stuurde vorig jaar op Valentijnsdag een lief sms’je naar mijn lover. In ieder geval, dat dacht ik! Toen ik tien minuten later in mijn inbox keek zag ik dat ik ‘m per ongeluk naar mijn baas had verzonden. Ik voelde me zó dom! Gelukkig stuurde hij vrij snel daarna een sms terug met: ‘Ik denk dat deze niet voor mij was bedoeld?’ Auch, hoe awkward! Toen ik de volgende dag weer aan het werk was probeerde ik hem te ontlopen. Even later vroeg hij: “En? Leuke Valentijnsdag gehad?” Met een dikke knipoog. Ik kon wel door de grond zakken!”

Daphne: “Een aantal jaar geleden stond er ineens een waanzinnige grote bos met prachtige rozen voor de deur. Ik dacht dat ik een stille aanbidder had! Wie zou het zijn? Ik sms’te mijn hele vriendengroep af met: ‘Ben jij het?’ Na een uurtje hoorde ik een vriendin die op bezoek was gillen van het lachen! Ze zei: “Sinds wanneer heet jij Miranda?” Oeps! Ik bracht de grote bos maar snel naar de echte gelukkige… Mijn onderbuurvrouw Miranda!”

Maresa: “Toen ik zeventien jaar oud was werkte ik als serveerster in een restaurant. Ik had net verkering met Stefan. Soms kwam hij me ophalen uit mijn werk, andere keren ging ik met de taxi mee die voor het personeel was geregeld. Ik dacht op een avond gewoon weer naar huis te moeten met de taxi, want Stefan had me niet ge-sms’t. Terwijl ik aan het eind van de avond een dienblad vol eten neerzette, werd ik aangetikt door een collega. “Weet je wel wie je net voorbij bent gelopen?” Er kwamen weleens bekende Nederlanders in het restaurant eten, dus ik keek nieuwsgierig om. En daar stond Stefan dan met een enorme bos rozen in z’n handen! Hij stond al te stralen toen ik met mijn dienblad aan kwam lopen, maar ik liep hem daarop straal voorbij. Nog steeds word ik met dat moment gepest, maar met de liefde is het goed gekomen: we zijn getrouwd. Stefan heeft me deze blunder dus wel vergeven!”

En om deze grappige valentijn-special af te sluiten heb ik nog een leuke postcard die je naar je vrienden kunt sturen!

download (2)

En, hoe was jou Valentijnsdag? Romantisch gegeten, een super gaaf cadeau gekregen of, net zoals de drie dames hierboven, een blunder gehad? Laat het weten in de comments!
Ik wens jullie nog een fijne Valentijnsdag en tot woensdag.

-Carmen
2

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s