DIY: Telefoonhoesje personaliseren!

IMG_3679

Zie je ook altijd van die gave hoesjes, maar kun je ze niet allemaal aanschaffen? No worries! Met deze gouden DIY is je probleem opgelost! Met een hoesje kun je duizenden verschillende looks maken!

 

 

 

 

 

Benodigdheden
– Transparant telefoonhoesje
– Printer
– Schaar
– Telefoon/Laptop

Het idee is heel simpel: een transparant telefoonhoesje waarachter je een foto/afbeelding plakt en dat vervolgens op je telefoon doet. Het effect is erg mooi! Ik laat je hier een aantal van mijn eigen bedachte telefoonhoesjes zien en zal tips geven waardoor je ze nog mooier kan maken!

Een leuke tekst/merk
IMG_3746IMG_3719.JPG
Deze is heel makkelijk! Je zoekt een leuke afbeelding op en zet daarover heen een tekst. Print hem uit op het juiste formaat en knippen maar!

Een ‘printje’
IMG_3743IMG_3716Deze is ook erg leuk! Je zoekt een afbeelding met een print uit (bijvoorbeeld deze lippen) en print deze uit. Leg je hoesje op de afbeelding en trek het hoesje over met potlood. Knip het uit (Let op: vergeet niet het kleine vlakje voor je camera ook uit te knippen!) en bewonder het mooie resultaat.

Je idool
IMG_3727.JPG
Zoals iedereen ondertussen al weet ben ik een fan van Justin en vandaar kon een foto van hem natuurlijk niet ontbreken! Deze is ook erg makkelijk. Zoek een mooie afbeelding waarvan de bovenzijde van het lichaam volledig op staat en zet deze in het goede formaat zodat hij in je hoesje past. Vervolgens knip je het lichaam uit de afbeelding en voilà!

Je huisdier
IMG_3752Ik ben helemaal verliefd op mijn konijntje fluffy en vind het dan ook hartstikke leuk om haar aan iedereen te laten zien! Ook ziet het er super schattig uit! Natuurlijk zou je ook bijvoorbeeld een foto van jou en je vriendinnen als achtergrond kunnen doen.

Voor de apple-gebruikers: je appeltje omranden!
IMG_3731
Persoonlijk vind ik deze ook erg cute. Je zou dit bijv. ook met een donut kunnen doen! (via Saar, YouTube.)

Kylie Jenner lipstick lips
IMG_3679
Op deze ben ik helemaal verliefd! Je zoekt een afbeelding van de lippen die op de Kylie Jenner lipstick staat en print deze uit! Er zijn drie verschillende uitvoeringen van, dus ook drie verschillende kleuren!

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere ideeën die je zou toe kunnen passen. Je zou bijvoorbeeld glitters achter je telefoonhoesje kunnen plakken (via Saar, YouTube.) Een leuke site om afbeeldingen op te vinden is bijv. weheartit.com .
Ik hoop dat jullie wat aan deze DIY hebben en dat jullie net zo van jullie telefoonhoesjes genieten als ik!

-Carmen
2
Advertenties
Categories DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s