De 5 beste…

Het is weer zover! Het is Maart, zo’n maand waarin het al lekker weer kan worden maar ook nog steeds met bakken uit de lucht kan komen. Als dat laatste het geval is heb ik voor jou de 5 beste films (om te kijken met je vrienden, familie, alleen..) op een rijtje gezet!

 

 

 

 

 

 

Met je familie
Als je met je familie een film gaat kijken, moet dit natuurlijk wel een gepaste film zijn. (En nee, niet een film als Ted of American Pie!)
Intouchables

Juist! Intouchables is de beste film hiervoor! De film vertelt het waargebeurde verhaal van een geheel verlamde aristocraat die een vriendschap opbouwt met zijn uit de banlieue afkomstige verzorger. Het is een leuke lachfilm met een serieus kantje! (RATE: 9)

Met je vrienden
Alle films met Melissa McCarthy zijn films om met je vrienden te kijken! De meeste films waarin ze speelt zijn super grappig! Hieronder zet ik mijn twee favoriet.
The Heat
Sarah Ashburn is een uiterst bekwame FBI-agente in New York, die echter vanwege haar arrogantie nogal slecht ligt bij haar collega’s. Wanneer haar baas Hale promotie krijgt, stuurt hij haar naar Boston om onderzoek te doen naar drugsbaas Larkin met de belofte dat zij zijn baan krijgt mits ze de zaak oplost en daarbij goed samenwerkt met anderen.
In Boston krijgt Ashburn assistentie van Shannon Mullins (Melissa McCarthy!), een ruwe en rebelse agente wier gewelddadige en chaotische aanpak in schril contrast staat met die van Ashburn. Omdat ze Mullins’ lokale kennis nodig heeft, werkt ze toch maar met haar samen. Een complicatie is dat Mullins’ broer Jason, die net is vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij zat door toedoen van Mullins zelf, mogelijk banden heeft met Larkin.
De film is ontzettend grappig en ik heb hem al meerdere keren met m’n vrienden gekeken! (RATE: 8)

Tammy

Tammy (Melissa McCarthy!) komt op een dag thuis van haar werk en vindt haar echtgenoot met een andere vrouw in bed. Ze wil zo snel mogelijk uit haar dorp wegvluchten maar wordt hierin tegengewerkt wanneer haar wagen pech heeft. Ondanks ernstige bedenkingen wendt Tammy zich tot haar grootmoeder Pearl, een goddeloze en stevig drinkende dame die zich niet altijd aan de regels houdt.
Ook dit is weer een echte lachfilm! Je zult geen spijt krijgen als je deze twee films met je vrienden gaat kijken. (RATE: 8)

Met je boyfriend
Nee, ik kom nu niet met een kleffe romantische film aan. Want laten we eerlijk zijn, de meeste jongens houden hier niet van. Een film die je wel zou kunnen gaan kijken (als je dit aandurft!) is een horrorfilm. Dan heb je ook nog een goede reden om lekker dicht tegen hem aan te kruipen. 😉
Saw

In elke film worden mensen door Jigsaw of een handlanger ontvoerd, waarna ze mogen kiezen tussen een pijnlijke dood of op een pijnlijke en moeizame manier blijven leven.
Natuurlijk moet je van deze films houden. De film is op zich niet super eng, maar hierin bepaalt je eigen mening en smaak natuurlijk ook mee. De film heeft wel een mooi moraal en een echte verhaallijn. (Als je meer wilt weten moet je de film maar gaan kijken!) In totaal zijn er 7 saw films, die allemaal op elkaar aansluiten. Extra veel redenen om meerdere avonden af te spreken! (RATE: 9)

In je uppie
Tja, natuurlijk komt het ook wel eens voor dat je alleen een film gaat kijken. Voor deze gelegenheid heb ik een errug verdrietige film uitgekozen. Geheid dat de tranen over je wangen stromen! Vandaar dat je hem ook in je eentje kijkt. 😉
Hachi(cko)

Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baas naar het station brengt en vervolgens weer opwacht. Maar als zijn baas op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten. Tijdens zijn zwerftochten op het station en door de omgeving komt hij in contact met omwonenden en werknemers.
Ik denk dat iedereen wel bekend is met dit verhaal! Als je de film nog niet hebt gezien, raad ik je het echt aan! (Net zoals een doos met tissues, die zul je nodig hebben.) Good luck! (RATE: 8)

Alle films hierboven heb ik gezien en ik heb er met veel plezier naar gekeken. Ik hoop dat jullie wat aan deze filmtips hebben! See you next time!

– CARMEN
2
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s