Shoplog Huishoudbeurs en Amsterdam!

hhbeur

Hoi,

Ik heb deze week voorjaarsvakantie gehad en ik ben naar de huishoudbeurs en Amsterdam zelf geweest om te shoppen. Ik laat jullie nu de leukste dingen zien die ik heb gehaald!

Huishoudbeurs

hhbeur

Op de huishoudbeurs heb ik een paar beautydingen weten te scoren voor een goede prijs. Zo heb ik op de stand van Fogan Cosmetics dit Wet n Wild oogschaduwpalette (E737 Blue Had Me At Hello),een  UMA Cosmetics oogschaduwpalette en een oogschaduwduo van hun eigen merk basic gehaald. Ze waren allemaal omgerekend €1.25 per stuk, want er was namelijk een actie ‘8 stuks voor €10’. Verder heb ik een palette van Sleek gekocht. (Dit was ook mijn Make-upproduct van de week!) En tot slot nog een tasverstuiver met deze geur van Marc Jacobs erin!

 

Amsterdam

Bodyshop.png

Bij The Body Shop heb ik deze enorm leuke tas gehaald. Ik heb inmiddels al een hele boel van dit soort tassen met allerlei verschillende prints en ik vind ze zó makkelijk én leuk!

Amsterdam

Verder heb ik bij The Body Shop nog een Hand Cleanse Gel in de geur Mango gehaald en een Hand Cream in de geur Strawberry (aardbei). Ook zijn we naar de Douglas geweest waar ik mijn allereerste NYX product gehaald heb namelijk een Soft Matte Lip Cream in de kleur SMLC03. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en wat houd ik van dit product! Het laatste dat je hier op de foto ziet zijn deze armbandjes/elastiekjes van Søstrene Grene. Ik wilde al een tijdje van dit soort elastiekjes hebben, want ik vind ze namelijk erg schattig en leuk! Ik vind het vooral leuk dat je ze ook als armbandje kan dragen! 🙂

The Body Shop Hand Cleanse Gel: €4.00

The Body Shop Hand Cream: €5.50

NYX Soft Matte Lip Cream: €7.50

Elastiekjes van Søstrene Grene: Ongeveer €1.00

Kleding

Als laatste heb ik ook nog wat kleding ingeslagen. Eigenlijk maar twee kledingstukken: een bloesje bij de Pull&Bear en een vestje bij de Vila. Ik ben zelf niet erg goed in het maken van foto’s, dus als je een betere foto van deze twee kledingstukken wilt zien moet je even op de de volgende linkjes klikken: Pull&Bear en Vila.

Pull&Bear blouse: €12.99

Vila vest: €39.95

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik heb het in ieder geval erg leuk gehad op de huishoudbeurs en in Amsterdam.

Fijn weekend!

Liefs, Anne

2

 

Een gedachte over “Shoplog Huishoudbeurs en Amsterdam!

Plaats een reactie