High Tea (VLOG)

Vorige woensdag zijn wij samen naar een High Tea geweest en wow, wat was dat lekker! Hieronder kun je bekijken wat we hebben gehad. In deze blogpost vertellen we onze ervaring!

Het zaaltje waar wij deze hightea hadden, was erg ouderwets, maar mooi ingericht. Ook de kopjes en schoteltjes waarop al het eten werd geserveerd, had een beetje een ouderwets ‘thema’. Dat was eigenlijk wel schattig én chic.

Het eten was énorm lekker maar het was ook enorm veel! Vooraf kregen we een soort van scherpe tomatensoep die súper lekker was, maar daarmee waren we al half gevuld. Toen kwam het ‘hoofdgerecht’ ofwel de échte hightea. Wij houden allebei heel erg veel van thee, dus dat hebben wij sowieso veel gedronken. Verder vonden we de sandwiches (zie video, met de vlaggetjes erop) en de muffins/cupcakes érg lekker!

We hebben het heel erg gezellig gehad en er erg van genoten. Als je van thee én lekkere dingen houdt, is het erg leuk om eens ergens te gaan highteaen of natuurlijk zelf een hightea te organiseren!

Let op!

Woensdag én vrijdag komen er géén blogposts online omdat wij allebei proefwerkweek hebben!

We hopen dat je dit artikel leuk vond!

– Anne & Carmen
2

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s