Pasen: Wat te doen?

Easter Eggs, Ei, Gekleurde, Kleurrijke, Mand, PasenHoi,

Dit weekend is het weer Pasen. (Yes eindelijk een extra dag vrij van school!!) Naast de verplichte bezoeken aan je familie heb je vast nog wat tijd over om andere leuke dingen te doen met vrienden, familie of in je eentje! Ik zet hier een paar leuke dingen om te doen op een rijtje. Bron

 

 

Bezoek een pretpark!

Sprookjesboom, Fantasie, Efteling, Pretpark, Natuur

Bron

Een pretpark is natuurlijk altijd fun om te bezoeken. Met Pasen, vooral 2e paasdag, zijn veel pretparken geopend. Denk aan Walibi Holland, de Efteling, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, maar ook parken als Neeltje Jans en Verkeerspark Assen. Je kunt natuurlijk wel verwachten dat het heel erg druk is in pretparken tijdens Pasen, omdat heel Nederland vrij is!

Nodig wat vrienden uit! 

Happy-Friendship-day-20132

Bron

Het is altijd gezellig om wat leuks te doen met wat vrienden.

Je kunt bijvoorbeeld:

  • Paaseieren verstoppen/zoeken: Dit is echt heel gezellig en het is ook erg leuk om er een competitie van te maken. Wie de meeste paaseieren heeft gevonden wint..
  • Elkaar een make-over geven: Dit is natuurlijk voor de dames die dit lezen. Je kunt elkaar een make-over geven waarbij je elkaars haar en make-up doet en kleding voor elkaar uitzoekt.
  • Een filmavond houden: Dit hoeft natuurlijk niet alleen met vriendinnen, maar kan ook met je familie, boyfriend of alleen. Carmen heeft laatst verteld welke films leuk zijn om te kijken met je familie, vrienden, boyfriend en in je eentje. Hier zie je deze blogpost terug.
  • Organiseer een High-Tea: Dit is super gezellig én lekker. (Carmen en ik zijn ook wezen hightea-en, die vlog zie je hier) Je kunt zelf de High Tea maken, maar samen met je vrienden voorbereiden en later opeten is ook érg gezellig.

Probeer nieuwe recepten uit!

Dessert, Koffie, Aardbei Shortcake, Room, Zoet Gerecht

Bron

Als je leuke recepten opzoekt op internet of foto’s van recepten, is het erg leuk én (vaak) lekker om het ook echt te maken. Dit kan in je eentje maar ook met wat vrienden en het gezamenlijk opeten. Als het mislukt, kun je altijd ook nog uit eten gaan. ☺

Voor veel mensen (inclusief mezelf) is het paasweekend gewoon een weekend om lekker uit te slapen, te relaxen en belachelijk veel huiswerk (sterkte daarmee) te maken. Dan wens ik je alvast veel sterkte met het huiswerk!

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips. Vrolijk Pasen!

 

Liefs, Anne

2

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s