Netflix #1

 

Hoi!

Sinds kort heb ik Netflix en ik moet zeggen, ik ben verslaafd!!! Er staan zó veel leuke series en films op! Het lijkt me leuk om af en toe eens te vertellen over de serie of film die ik heb gekeken en wat ik er van vind. Benieuwd welke serie of film ik als eerst ga behandelen? Lees snel verder! 

 

Deze eerste keer ga ik het hebben over de serie Pretty Little Liars. MY GOD, ik raad deze serie écht aan. Dit is de allereerste serie die ik helemaal heb afgezien (nou ja, zo ver het kan. Er is een nieuw seizoen maar die staat nog niet op de Nederlandse Netflix).

Ik had al heel veel gehoord over deze serie en ik was heel erg blij dat ik hem zelf ook eindelijk kon kijken! Toen ik net was begonnen met de serie was het allemaal erg makkelijk te volgen maar hoe verder je in de serie komt, hoe moeilijk én spannender het wordt. Maar ik moet toegeven, ik vond het leuk spannend. Ik ben zelf nooit zo van de spannende films/series maar deze serie is écht leuk.

Even een kleine samenvatting:

Wikipedia: ” Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren. ”

Heb jij de serie al gekeken of ga je hem nog bekijken?

Liefs, Anne

2

Advertenties

4 reacties op ‘Netflix #1

  1. Wij hebben hem zeer zeker gekeken! We gingen er dan ook in sneltreinvaart doorheen haha en kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen eindelijk te zien is op Netflix. Maar volgens de geruchten zal dat nog wel eventjes duren #helaas

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s