Zo breng je perfect lippenstift aan!

Lipstick 01

Hoi,

Vandaag laat ik zien hoe je heel makkelijk en snel je lippenstift aan kunt brengen. Ik gebruik deze truc altijd en meestal werkt hij voor mij ook erg goed. Ben je benieuwd naar deze lippenstift truc? Lees dan snel verder!

Vooraf wil ik jullie vertellen dat mijn camera er niet zoveel zin in had, dus sommige foto’s zijn een beetje wazig geworden!

Wat heb je nodig?

Lipstick 02.png

  • Je favoriete lipstick. (Die van mij is Speak Louder van MAC)
  • Een bijpassend lippotlood. (Ik gebruik nummer 15 Honey Berry van Essence)

Zo ga je te werk

Lipstick 03

Je begint met ‘schone‘ lippen. Ik heb er een restje van mijn foundation op gedept zodat de rode kleur van mijn lippen wat minder fel wordt. Hierdoor zal de kleur van de lipstick die je aan gaat brengen een stuk feller worden!

Lipstick 04

Ik begin met het lippotlood. Hiermee zet ik eerst een kruisje op mijn cupidoboog (zie foto). Je kunt dit kruisje zo corrigeren dat het aan beide kanten gelijk is. Daarna trek ik een strakke lijn van het einde van het kruisje naar mijn mondhoek. Dit doe ik aan beide kanten van mijn mond. Let wel op dat je niet buiten je eigen liplijn komt!

Lipstick 05.png

Bij het omlijnen van de onderlip leg ik het potlood in mijn mondhoek en trek ik een vloeiende lijn naar het middelste gedeelte van mijn onderlip. Het maakt trouwens bij het omlijnen van je lip niet uit dat je wat knoeit op je lip zelf of dat de lijn ‘aan de binnenkant‘ van de lip niet super netjes is, hier komt later nog lippenstift overheen.

Lipstick 06

Als je je lippen hebt omlijnd, ziet het er ongeveer zo uit!

Lipstick 07

Dan de lippenstift. Ook met de lippenstift zet ik een soort van kruisje bij mijn cupidoboog. Ik begin alleen niet helemaal ‘bovenaan‘ bij mijn lippen. Ik begin aan de rand van waar het lippotlood eindigt! (Je kunt het beter zien op de foto) Daarna trek ik de lippenstift van het midden naar mijn mondhoek, aan beide kanten.

Lipstick 08.png

En bij de onderlip ook weer ongeveer hetzelfde als bij het lippotlood. Ik ‘leg‘ de lipstick in mijn mondhoek en probeer dan in één vloeiende beweging de lipstick naar het midden van mijn onderlip te trekken!

Lipstick 01

En als je deze stappen allemaal hebt gevolgd, zit je lipstick perfect op je lippen!

Het klinkt allemaal vrij moeilijk maar als je het even oefent dan gaat het al snel van zelf!

Draag jij vaak lipstick?

Liefs, Anne

2

 

 

Advertenties

3 reacties op ‘Zo breng je perfect lippenstift aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s